PIZZA MARGHERITA

L'emblema della cultura è del buon cibo italiano è rappresentato da questo disco magico, conosciuta è apprezzata in tutto il modo , la pizza margherita è insuperbile. Tutto ovviamente parte da buoni ingredienti e da un ottima base dell'impasto.

NOME:PIZZA MARGHERITA
OCCASIONE:PER UNA SERATA CON AMICI
DIFFICOLTÀ:BASSA
COSTO:BASSO
OCCORRENTE: 1 TEGLIA PER PIZZE, 1 SPIANATOIA, UN PENTOLINO

PER 4 PIZZE
•   75O GR DI PASSATA DI POMODORO
•   20 ML DI OLIO DI OLIVA
•   300 GR DI MOZZARELLE
•   ORIGANO O BASILICO

PRREPARAZIONE
1) STENDERE LA PASTA SU UNA SPIANATOIA, FORMARE UN DISCO AIUTANDOSI CON UN MATTARELLO. IN UN PENTOLINO VERSATE IL SUGO, AGGIUNGETE L'OLIO E L'ORIGANO E AMALGAMATE.
2)VERSATE UN MESTOLO DI SUGO AL CENTRO E DISTRIBUITE PER TUTTO LA BASE AVENDO CURA DI NON DI LASCIARE 2 CM DI  CONTORNO. TRITATE LE MOZZARELLE E VERSATENE UNA PORZIONE SULLA BASE.
3)INFORNATE A 250 GR PER 15-20 MINUTI.
CONSIGLI
LA MIGLIORE SOLUZIONE PER CUOCERE LA PIZZA è IL FORNO A LEGNA MA, SE NON LO AVETE POTETE UTILIZZARE IL VOSTRO FORNO PORTANDOLO AL MASSIMO DELLA TEMPERATURA E AVENDO CURA DI CONTROLLARE LA COTTURA.

ENGLISH VERSION
This is one of the recipes that I is' most at heart, every evening with my friends is accompanied by this recipe for me, always follows the same rules. It makes me excite weighing many evenings this dish has accompanied the best moments, but also the saddest ... laughter and jokes ... tears and hugs ... so the pizza is in the world the best care in the world!
Passport in the world of traditional Italian pizza starts from simple little rules that make poor ingredients a dish that unites everyone.
I love to experiment with each version, from the strange to the simplest such as this, the pizza margherita.

NAME: PIZZA DAISY
OPPORTUNITY: FOR AN EVENING WITH FRIENDS
DIFFICULTY: LOW
COST: LOW
REQUIRED: 1 TRAY PIZZA, 1 pastry, A SAUCEPAN

FOR 4 PIZZAS
• GR 75O OF TOMATO SAUCE
• 20 ML OF OLIVE OIL
• 300 GR OF MOZZARELLE
• ORIGANO O BASIL
• PIZZA (DOUGH BASE)

PRREPARAZIONE
1) Roll out the dough on a pastry board, FORM A DISC Using a rolling pin. IN A SAUCEPAN PAID THE SAUCE, add OIL AND OREGANO AND AMALAMATE.
2) PAID AN GRAVY LADLE OF THE CENTER AND DISTRIBUTED THROUGHOUT THE BASE OF TAKING CARE NOT DISTRIBUTE BOUNDARY. CRUSHED THE MOZZARELLA AND PAID A PORTION distributing it on BASIC.
3) Bake at 250 GR FOR 15-20 MINUTES.
ADVICE
THE BEST SOLUTION TO COOK THE PIZZA IS THE OVEN BUT, IF YOU CAN NOT USE YOUR OVEN RAISING THE MAXIMUM TEMPERATURE AND TAKING CARE TO CHECK THE COOKING.




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